donderdag 9 november 2023

OORLOG IN AMSTERDAM



Amsterdam anno 2023

De haat tegen Israel en Joden is ook besmettelijk. Witte Nederlanders lopen ook mee in de demonstraties. En schuimbekkende moslima's. Ze hebben één doel voor ogen. Niet vrede en harmonie voor beide volkeren. De enige menselijke oplossing. De totale vernietiging van Israel. Het is al 20 jaar niet meer leuk om in Amsterdam, ons Mokum, te wonen.  Mensen beweren: 'Wat ben jij toch dapper dat je dat durft te zeggen. Wij houden ons mond.' Ik niet. Ik loop nooit met de kudde mee. En dan ben ik de racist. Omdat dat tuig de stad verziekt.


Amsterdam, 2023

Er schijnen regels te bestaan voor oorlog voeren. Serieus. Genocide mag dus niet. Je moet wel eerlijk vechten.

Wat een waanzin. Zó 20e eeuws.

Weet je nog wel, twee wereldoorlogen in de 20e eeuw. Wereldoorlogen. Dat nooit meer, werd er gezegd in 1946.

Nu zitten we in de 21e eeuw en ik zou zeggen: laten we nog eens naar de regels kijken. Die zijn wel aan vernieuwing toe. 

Punt1: Als leiders problemen met elkaar hebben, laten ze het onderling uitvechten. Het is verboden jonge mensen het vuile werk voor je te laten opknappen. En hen de dood in te jagen.

Dat is de enige regel. Sluit Abbas en Netanyahu op een kamer. Ze mogen er pas uit als ze tot een overeenstemming zijn gekomen.

Het is ten strengste verboden levens van jonge mensen op te offeren en zelf buiten schot te blijven.


Hitler tegen Stalin, Roosevelt en Churchill. Koningin Wilhelmina die met haar paraplu orde probeert te scheppen. 'Is het nou afgelopen, jongens. Nee, Bernhard, bemoei je er niet mee. Ik heb dit onder controle.' 

Dat is natuurlijk een utopie want je hebt te maken met jongens vol testosteron. Kijk maar naar die Nederlandse aanhangers van Hamas. Die kunnen niet wachten om iemand de schedel in te slaan. Eerst Joden en dan de rest van de ongelovigen. In het Midden-Oosten is Hitler nog steeds een held. 

Het antisemitisme en de haat ( en afgunst) tegen alles dat westers is, hebben onze leiders geïmporteerd. Laat Denk maar vechten tegen de PVV.

En geef die Nederlandse aanhangers van Hamas een enkele reis naar de Gazastrook, als ze zo betrokken zijn met hun broeders en zusters. Opsodemieteren.

Zal ook nooit gebeuren. Conclusie: wij simpele burgers hebben geen enkele macht. Als puntje bij paaltje komt.

We mogen een columnpie schrijven waar iedereen het mee eens is. In de krant van gisteren.


Houd je er buiten, Bernhard, ik zal de heren een poepie laten ruiken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

HET VERLEDEN

  All by myself and Missy Het verleden interesseert me geen bal meer. Afgelopen winter heb ik in Portugal een punt gezet achter de rouwfase ...