zaterdag 11 november 2023

EN DIT WORDT EEN RACISTISCHE CARTOON GENOEMD.




WELK RAS IS HAMAS? 

Een Palestijnse jongen belde buiten zinnen zijn moeder: 'Mam, ik heb vandaag tien joden afgeslacht.' Geweldig jongen. 'Mevrouw, uw zoon is omgekomen.' Moeder: 'Allah zegene hem. Hij is nu in het paradijs.

We hebben te maken met een doodscultuur. Al de levenslust van mensen die genieten moet kapot. Ook het welzijn van het Palestijnse volk.Zo verknipt en pervers. Ondertussen in Londen: 

300,000 join pro-Palestinian rally in London as scores of counter-protesters arrested. Geen woord over de gruwelijke slachtpartij van Hamas die het Palestijnse volk de afgrond in duwt. Met hulp van de lange arm van Iran. Een totalitaire, islamitische staat. Ze zijn nog erger dan SS-ers en concentratiekamp beulen.

Het ergste is misschien wel de slappe reactie van het westen. De actie van Hamas staat gelijk aan Amerikaanse soldaten die destijds een heel Vietnamees dorp uitmoordden. Dat is toch volstrekt onacceptabel.

Maar in de 21e eeuw is rechts links en andersom. Het martelen, verkrachten en afslachten van onschuldigen, daar haalt men tegenwoordig zijn schouders over op in het Westen. Kritiek op Hamas, een stelletje moordend tuig, valt onder racisme. De medemenselijkheid verdwijnt en de Nieuwe Achterlijkheid heeft ook een grote aanhang in Europa.

Je zou bijna denken dat sinds de digitale revolutie de hersens van veel mensen verweekt en gespoeld zijn.

Goed=kwaad en kritiek= racisme.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

HET VERLEDEN

  All by myself and Missy Het verleden interesseert me geen bal meer. Afgelopen winter heb ik in Portugal een punt gezet achter de rouwfase ...